Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Χορηγία Κωτσόβολου η διακαναλική!!!

-θα σας εξαφανίσω!

Πιστός στις αρχές του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ θα ξεσκεπάσω μία ακόμα συνωμοσία. Η διακαναλική συνέντευξη είναι στημένη από τον κωτσόβολο και τον αντ1. Για τον κωτσόβολο ήταν ευκαιρία να πουλήσει καμιά τηλεόραση τις επόμενες μέρες καθώς σπάσαν μπόλικες κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Για το κανάλι του πλισέ εραστή μια μοναδική ευκαιρία να κάνει σπάσιμο στο μέγκα που σαρώνει με το Νησί. Και οι δύο προσπάθειες θα αποβούν άκαρπες γιατί όσοι έσπασαν την τηλεόραση δεν έχουν πια τα λεφτά να την αντικαταστήσουν ενώ όσοι είδαν τον GAPογυαλούρο ταυτίστηκαν με τους κατοίκους της Σπιναλόγκα. Μεγάλη κίνηση παρουσιάστηκε στα εφημερεύοντα με τους κοψοχέρηδες να κάνουν ουρές μεγαλύτερες από της εφορίας. Μάλιστα μοιράζονταν και χαρτάκια προτεραιότητας που δεν μπορούσε να πάρει κανένας.
Μεγάλες διαμαρτυρίες προκλήθηκαν από τους υποψηφίους του πα.σω.κ. που θεώρησαν ότι η συνέντευξη αντιβαίνει τις αρχές της ίσης εκπροσώπησησης. Ο κ. σγουρός (από τα αναβολικά) είπε πως έπρεπε να καλεστούν και οι άλλοι υποψήφιοι για να μην διασύρεται μόνο η δική τους παράταξη.
Για το περιεχόμενο της συνέντευξης δεν έχω να πω κάτι, ήταν όπως δεν την περίμενα και δεν την παρακολούθησα. Προσπαθώ να αστειεύομαι και αυτό το θεωρώ σοβαρο, δεν μπορώ να χάνω χρόνο με γελοιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου