Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η προεκλογική κίνηση των κομμάτων

Επιστροφή στα έγκυρα ρεπορτάζ μου. Σύμφωνα με τις καραδιασταυρωμένες ιαματικές πηγές μου οδεύοντας προς την κάλπη τα κόμματα έχουν διαμορφώσει τις παρακάτω (δε γίνεται) στρατηγικές.
Ο αντωνάκης σαχλαμαράς θα συνεχίσει την κεντροδεξιά επέκταση ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες του χουντικού δολοφόνου ντερτιλή και του ακτιβιστη της παράταξης γκοτζαμάνη ενώ σε ομιλία του προς 200 υπερήλικες της δημοκρατικής μεσσηνίας ψάρεψε για τις λίστες του δύο χίτες, ένα μαυραγορίτη και τρεις καταδότες. "Μόνο με τη συστράτευση όλων θα μείνουμε στην ευρώπη και θα συντρίψουμε τους εαμοβούλγαρους" τόνισε στην ομιλία του κάνοντας τις μασέλες των παρευρισκομένων να τρίξουν από συγκίνηση.

Ο πρόεδρος του σύριζα μετά την πορτογαλία, τη γερμανία και συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε κούβα, νικαράγουα και βενεζουέλα όπου ο σύριζα είναι πρώτο κόμμα και ο κόσμος  τον δέχεται με φρενήρη ενθουσιασμό. Ο αλέξης όπως είναι διεθνώς γνωστός ο τσίπας δεν θα συναντηθεί τελικά με το Λένιν στο μαυσωλείο του αλλά θα επιστρέψει στην ελλάδα για να δει τον κουβέλη και να του ζητήσει στήριξη. Αν τα καταφέρει  θα είναι μετά παιχνιδάκι να πειστεί η μέρκελ να πάρει πίσω το μνημόνιο.
(Διεθνές μπεστ σέλερ το πρόγραμμα του σύριζα)

Πάμε τώρα στα μικρά κόμματα (σόρυ Θοδωρή!)
Ο μπένυ μετά τις κακίες που γράφτηκαν για την συγκέντρωσή του το Μάιο στην πλατεία συντάγματος αποφάσισε να δώσει την κεντρική του ομιλία στην καπνικαρέα. Αν είναι και ανοιχτά τα μαγαζιά όλο και κάποιος θα περάσει. Για τους πιο ζωηρούς υποστηρικτές του βαγγέλη θα υπάρχουν καθίσματα. 

Στο τέλος της συγκέντρωσης θα τραγουδήσει ο διονύσης σαβουρόπουλος καλώντας τον κόσμο να στηρίζει το μνημόνιο.
O φώφης κουβέλις μιλάει αυτή την ώρα στη λάρισσα και όλοι ελπίζουν να έχει τελειώσει μέχρι τις εκλογές και κυρίως να καταφέρει να πει κάτι που θα βγάζει νόημα. Τελευταία δήλωση σχετικά με το κάλεσμα του αλέξη είναι "θα πάμε αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα συναντηθούμε". Τέλος είπε πως ξεκάθαρη θέση της δημάρ είναι "μέσα στο ευρώ αλλά να είναι να βγούμε να μας μείνει τουλάχιστο το μνημόνιο"

Η χρυσή αυγή ανακοίνωσε τις επόμενες συγκεντρώσεις της στις μεγάλες ελληνικές πόλεις. Θα ακολουθήσουν ξυλοδαρμοί μεταναστών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο τζίμερος στο πολιτικό του ημίωρο στο θέμο αναναστασιάδη πρότεινε οι μετανάστες αν θέλουν να μείνουν στη φιλόξενη χώρα μας να σκάβουν λαγούμια τη μέρα για να εκμεταλλευόμαστε το πλούσιο υπέδαφος και τη νύχτα να μπορούν να κοιμούνται μέσα σε αυτά. Φαΐ προαιρετικό.

Οι ανεξάρτητοι έλληνες κοντεύουν να γίνουν αγνοούμενοι. Τελευταία εμφάνιση του πάνου συγκαμμένου ήταν σε non-paper

Το κκε ανακοίνωσε πως το πρόγραμμά του είναι σύμφωνο με τις αποφάσεις της 14ης ολομέλειας και καλεί το λαό να το ψηφίσει και να διαβάσει τα πρακτικά. Η γενική γραμματέας κ. σταλινρίγα είπε πως "η καταγγελία ή όχι του μνημονίου είναι ψευτοδίλημμα, σημασία έχει η καταγγελία του σύριζα". Επίσης σε παρέμβασή με μέηλ με κατήγγειλε γιατί δεν τηρώ τη σειρά των κομμάτων αλλά σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του κόμματος ξεκαθαρίζει πως οι γνήσιοι κομμουνιστές δεν χρησιμοποιούν υπολογιστές για την επικοινωνία τους αλλά περιστέρια από τις λαϊκές γειτονιές της αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου