Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

για μια ευαισθησία ζούμε ρε γαμώτο (σας)

Είναι μέρες που έχω να διαβάσω κάτι για τι σοβαρότητα του φώφη κουβέλη, τη σύνεση ή την τιμιότητα, την υπεύθυνη αριστερά του και αρχίζω να ανησυχώ μήπως αυτή είναι μια επίθεση των μεγάλων συμφερόντων και των μμε εναντίον του. Αφού λοιπόν θυμίσω πόσο υπεύθυνο άτομο είναι, έντιμο και ηθικό να τονίσω τη θετική του συμβολή στην τρόικα εσωτερικού. Είναι πραγματικά μια αριστερή νότα ευθυμίας. Αν δεν ήταν ο κουβέλης η ναζιστικής έμπνευσης επιχείρηση-σκούπα του δέντρια  θα μπορούσε να λέγεται "νέα αυγή", "χρυσό άουσβιτσ" ή αναγεννημένος φοίνιξ" αλλά χάρη στην αριστερή ευαισθησία του φώφη κουβέλη λέγεται "Ξένιος Ζευς"!
Επιπλέον με το αρχαιοελληνικό όνομα εξασφαλίζει και τις ψήφους της χρυσής για να βγει πρόεδρος της δημοκρατίας από αυτή τη βουλή. (απαιτούνται 180 τσουτσέκια)
Σταθμός Λαρίσσης, Αύγουστος 2012, Αφετηρία
Αουσβιτσ, Τερματισμός

Υ.Γ. Φίλοι ελληναράδες, και ο χίτλερ κέρδισε τις εκλογές του 33 με ποσοστό μεγαλύτερο του σαχλαμαρά και είχε και ευρεία κοινωνική υποστήριξη. Αυτό δεν τον καθιστά λιγότερο κτήνος αλλά κάνει συνυπεύθυνους τα εκατομμύρια που τον στήριξαν και στην πορεία το πλήρωσαν ακριβά (μαζί και με τους λίγους που αντιστάθηκαν, δυστυχώς)
Υ.Γ.2 Ευτυχώς φίλοι ελληναράδες στην σύγχρονη εποχή δεν είστε τόσο πολλοί όσοι φαίνεστε αλλά χάρη και στα μμε δεν ακούγεται κανένας άλλος. Δείτε και το σημερινό απόσπασμα στο μέγκα (το επίσημο κανάλι σας)
Υ.Γ.3 Φίλοι ελληναράδες το "φίλοι" είναι ευφημισμός (ότι καταλάβετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου