Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Φρένο στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων από τη ΔΗΜΑΡ


«Δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, είναι κόκκινη γραμμή για εμάς» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «Διαπραγματευόμαστε με την τρόικα και με την κυβέρνηση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μπλομπ, η ΔΗΜΑΡ κατέθεσε μία πρόταση που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό ενώ ο πρόεδρος του "υπόλοιπον" ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι θα τη ψηφίσει μόνο αν τη ψηφίσει και η ΔΗΜΑΡ.

Η πρόταση διέρρευσε από mail που έστειλε σε φίλους του το στέλεχος της Δημογραφικής Αριστεράς κ. Σωκράτης Χατζηαβάτης και σύμφωνα με αυτή 24 ώρες πριν καταργηθεί μια υπηρεσία του δημοσίου θα ιδιωτικοποιείται και με αυτόν τον τρόπο οι υπάλληλοι που θα απολύονται δεν θα είναι δημόσιοι.

Η τρόικα σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων που διασταυρώσαμε με τετράγωνα δεν έχει καταρχήν αντιρρήσεις αρκεί για κάθε ιδιωτικό υπάλληλο να απολύεται και ένας δημόσιος.

Στην προσπάθειά του να τονίσουν τα διακριτά τους χαρακτηριστικά στη ΔΗΜΑΡ σκέφτονται να αλλάξουν το σήμα του κόμματος. Στο νέο σήμα η λεπτή κόκκινη γραμμή είναι κυρίαρχη.

Τέλος, ανησυχία στους κόλπους της κεντροαριστεράς έχει προκαλέσει το νέο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος και κυρίως, το πού βρήκε τα πεντακόσια άτομα που μάζεψε.

ΥΓ το παραπάνω κείμενο είναι το πρώτο που έγραψα για τους νέους μου φίλους στο Μπλομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου