Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ε Σ Υ Ε Α

Ένωση Συντακτών στην Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

7:00μμ Τρέιλερ Ειδήσεων
7:02μμ Διαφημίσεις
7:15μμ Συνέχεια της καθημερινής σειράς " Τα νυστικά της Ελλ Αδ"
7:59μμ "Αρχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Λόλα που Τρέμει


-Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Το κουβάρι της ελληνικής τρομοκρατίας ξεδιπλώνει η Αντιτρομοκρατική μετά από εισβολή που πραγματοποίησε σε στέκι αναρχικών και αντιεξουσιαστών στο άβατο των Εξαρχείων. ¨Εχουμε στο παράθυρο τον αστυνομικό μας συντάκτη και πρόεδρο στην ΕΣΥΕΑ, Πάνο Σούργελο. Καλησπέρα Πάνο.
-Καλησπέρα Λόλα, καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Όπως είπε και η Λόλα που Τρέμει εισβολή  πραγματοποίησε σε στέκι αναρχικών και αντιεξουσιαστών η Αντιτρομοκρατική μετά από το τηλεφώνημα γείτονα που δήλωσε ότι αναγνώρισε ένανα από τους κατηγορούμενους από τις φωτογραφίες ως θαμώνα του στεκιού. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εξονυχιστικά τον γείτονα ο οποίος ήταν αφοπλιστικά σίγουρος. "Ο άνθρωπος που έβλεπα εγώ φορούσε το ίδιο μαύρο φούτερ με κουκούλα όπως ο τρίτος κατηγορούμενος στις φωτογραφίες". Μετά από αυτή την λεπτομέρεια οι αστυνομικοί αποφάσισαν να εισβάλουν. Ο χώρος εκείνη τη στιγμή, στις 7 το πρωί ήταν άδειος που σημαίνει ότι οι τρομοκράτες μετά τις συλλήψεις πήραν μέτρα. Όμως όπως βλέπετε και από τα πλάνα που τραβήξαμε αμέσως μετά την εισβολή βλέπουμε ότι ο χώρος είναι διάσπαρτος με βιβλία από τα οποία οι αστυνομικοί συνέλεξαν πολλά αποτυπώματα. Τα πιο πολλά τα βρήκαν σε συτό το βιβλίο που κρατώ κάποιας κυρίας Ούρσουλα Λεγκέν, γαλλικής καταγωγής που αναζητείται. Ο τίτλος Λόλα τα Λέει Όλα: Ο Αναρχικός των δύο Κόσμων!
- Ένας τίτλος που δείχνει τις διασυνδέσεις των τρομοκρατών με τη Γαλλία, Πάνο;
- Οι συνάδ.., οι αστυνομικοί το πάνε παραπέρα και ψάχνουν για σχέση των τρομοκρατών με Γάλλους.
-Αυτό είπα κι εγώ Πάνο.
-Ναι Λόλα δε σε άκουσα γιατί είχα κι εντο.. επιστροφή στο ακουστικό. Ας μπούμε με την κάμερα μέσα. Βλέπετε ο χώρος είναι ισόγειος με βιτρίνα. Παλιό μαγαζί. όμως για προφανείς σκοπούς οι τρομοκράτες είχαν κρεμάσει κουρτίνες. Πισω από τις κουρτίνες σχεδίαζαν τις άνομες πράξεις τους. Στο βάθος υπαρχει τουαλέτα με παραθυράκι στον ακάλυπτο που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν έξοδος διαφυγής. Σε ένα καφάσι βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας με προφανή σκοπό την κατασκευή μολότοφ και μερικές μπύρες άθικτες, δείγμα του πανικού τους.
-Λίγο ακατάστατους τους βρίσκω Πάνο, πράγματα πεταμένα παντού, σκορπισμένα στο πάτωμα, μάλλον δεν είχαν πολύ χρόνο να τακτοποιήσουν πριν φύγουν.
-Λόλα έχεις δίκιο!
-Πάνο σε ευχαριστούμε, αν χρειαστεί θα σε ξανάχουμε στη συνέχεια. Το κανάλι μας είναι πάντα στις επάλξεις της ενημέρωσης.
-Λόλα, απλώς κάνουμε το καθήκον μας
-Πάνο έχεις δίκιο!"
9:15 Τέλος δελτίου
9:15 σποτ σταθμού: "ΓΑΔΑλίσιους"

(Το καταπληκτικό σκίτσο είναι βουτηγμένο
από το μπλογκ του Σπύρου Δερβενιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου