Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Δ.Ν.Τ.: Χούντα είναι θα περάσει (... από πάνω μας)

Δικτατορία Νέας Τάξης
μαζί μας από την 21η Απριλίου για να βάλει στο γύψο
τη χώρα που αντικατέστησε την πολιτική με το σουρεαλισμό!

                                                            ( Ε-Ε-Έρχεται!!!!!!!!)
Ο ελληνικός λαός στηρίζει με σουρεαλιστική εμπιστοσύνη την κυβέρνηση που τηρεί το λόγο της να εφαρμόσει διαφορετικό πρόγραμμα από την προηγούμενη. Η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ κάνει την προηγούμενη να μοιάζει σοσιαλιστική! Την ίδια ώρα πανηγυρίζει για τη χρεοκοπία και την παράδοση στη χώρα στο ΔΝΤ που έχει στο ενεργητικό του μόνο καταστροφές. (Όποιος μου βρει χώρα που είδε χαϊρι από το ΔΝΤ κερδίζει ενα κουτί τυρί Spread με 2.99% λιπαρά). Ο πρωθυπουργός ωστόσο παίρνει μέτρα, δοκιμάζει τρόπους διαφυγής από την κρίση. Από τότε που έπεσε από το ποδήλατο, δοκιμάζει το κανό θέλοντας να εκθέσει τον Αλαβάνο που λέει πως θα φύγει με ελικόπτερο.
Και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα στο σύνολό τους δικαιώνουν την προτίμησή μας.
Η Ν.Δ. στηρίζει την κυβέρνηση με τον όρο να φύγουν οι ξένοι. Δεν είναι δύσκολο, αν είχαν χαρτιά θα μας χαιρέταγαν αύριο, εδώ φεύγουν οι Έλληνες. Βέβαια η ίδια δεν θέλει να πάρουν χαρτιά γιατί θα χαλάσει ο σουρεαλισμός.
Το ΛΑΟΣ στηρίζει την κυβέρνηση για να διαλύσει τη Ν.Δ. Αυτό είναι πιο δύσκολο γιατί δεν μπορείς να διαλύσεις κάτι που έχει γίνει χίλια κομμάτια.
Το ΚΚΕ οργανώνει μέτωπο...μόνο του! (αυτό που λέμε καθαρό μέτωπο)
Στο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης χτενίζεται (κοκοράκι το αγαπημένο του) 
Ο πιο ελληνικός (δηλαδή σουρεαλιστικός) ωστόσο θεσμός είναι η Ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αν συλληφθείς σε πορεία με σαμπουάν διώκεσαι για κατοχή εκρηκτικών και προφυλακίζεσαι. Αν πάλι συλληφθείς με εκρηκτικά αρκεί να αποδείξεις ότι τα θέλεις για το γήπεδο! Τότε αφήνεσαι Ελεύθερος!
Για τα παραπάνω το ΔΝΤ δε με τρομάζει. Ο σουρεαλισμός δεν έχει αντίδοτο! Ήδη τα έχουν βρει σκούρα λόγω της ηφαιστιακής σκόνης. Έτσι σκέφτονται να τηρήσουν το έθιμο της 21ης απριλίου και να έρθουν με τανκ. Τα νέα τανκ κινούνται με σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες που μολύνουν ελάχιστα. Το μόνο πρόβλημα είναι η ελληνική νομοθεσία αλλά η Μπιρμπίλη επεξεργάζεται ήδη ρύθμιση που πλέον θα επιτρέπει την κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου