Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δελτίο Έκτακτων Ειδήσεων

Με σκληρή γλώσσα και ελάχιστα σαρδάμ απάντησε τελικά ο Έλληνας Ύπατος της Πρεσβείας Giorgos Papandreou στην επίθεση των ισραηλινών στα πλοιάρια της Free Gaza. O GAP χαρακτήρισε την επίθεση αχαρακτήριστη και την περιέγραψε ως απερίγραπτη και αποτέλεσμα απερίσκεπτης σκέψης.
Μετέβη μάλιστα ο ίδιος στο Τελ Αβίβ όπου διεξάγεται η κοινή ναυτική άσκηση Ελλάδος-Ισραήλ με πραγματικά θύματα. Εκεί έκανε νέες δηλώσεις με φόντο την ειδυλλιακή παραλία της Γάζας προειδοποιώντας την ισραηλινή κυβέρνηση για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην επανέναρξη των κοινών αεροπορικών ασκήσεων. Ο GAP επισκέφτηκε και τα κελιά που κρατήθηκαν οι ακτιβιστές της Free Gaza και δήλωσε πως τα βρήκε άδεια.

Τον πρωθύπατο συνόδευε η ανθύπατος σοκολάτος Υγείας Χαζολίζα Ξενογιαννακοπούλου που τόνισε τους δεσμούς αίματος των δύο χωρών. "Και στις πορείες τις δικές μας καταναλώνεται πολύ γάζα, η Γάζα μας ενώνει!" είπε χαρακτηριστικά.
Ο Μιχάλης Μπατσοσκατίδης που συμπλήρωνε το εγκλιμάκιο τόνισε στον ισραηλινό υπουργό δημοσίας τάξεως πως η βία του Ισραήλ δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στα κατεχόμενα και τον προσκάλεσε στην Ελλάδα να δει πώς τα ισραηλινά χημικά αξιοποιούνται στα χέρια των άρτια εκπαιδευμένων ΜΑΤατζήδων.
"Στόχος μας είναι ο πολίτης" έκλεισε την τοποθέτησή του ο πρωθύπατος καταχειροκροτούμενος από τους ισραηλινούς συντρόφους του στη σοσιαλιστική διεθνή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ισραηλινά ΜΜΕ γνωστοποίησε την απόφασή του να μετονομάσει την τελευταία σε Εθνικο-Σοσιαλιστική Διεθνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου