Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα σκοτώνει τους αγωνιστές στη ΓΑΖΑ!!

"Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου από τη Βραζιλία όπου βρισκόταν, ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός διέκοψε την επίσκεψή του στη Χιλή και επιστρέφει στην Τουρκία. Παράλληλα, ανακαλείται ο πρεσβευτής της Τουρκίας στο Ισραήλ."

 "Διακόπτεται μονομερώς η ελληνο-ισραηλινή αεροπορική άσκηση «Μίνωας 2010», ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας μετά την ισραηλινή επίθεση τα ξημερώματα σε διεθνή ύδατα."

Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς αυτές τις ώρες που μετράμε 16 ΝΕΚΡΟΥΣ από την ισραηλινή επίθεση, που αγνοούνται εκατοντάδες ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ από τα πλοία της FREE GAZA; Ελπίζουμε για το μή χειρότερο, οπλιζόμαστε με οργή και κατεβαίνουμε στην ισραηλινή πρεσβεία το απόγευμα στο κάλεσμα της FREE GAZA στις 7.

Ωστόσο ας δούμε λίγο μια διαφορά εμφανή στις αντιδράσεις των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι στο γεγονός. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, καπιταλιστική χώρα, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, δε διστάζει να κλιμακώσει την αντίδρασή της απέναντι στους φονιάδες του Τελ Αβιβ. Η Ελλάδα δεν έχει νεκρούς, ελπίζουμε, όπως η Τουρκία αλλά πολίτες της βρίσκονται αγνοούμενοι και την ίδια στιγμή ανακοινώνει την διακοπή της κοινής στρατιωτικής άσκησης με την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ναι αυτή που ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ! Συνεκπαιδεύονται οι δολοφόνοι! Στραγγαλιζουν οι μεν τους Παλαιστίνιους στην Γαζα με τον αποκλεισμό, οι δικοί μας οδηγούν ένα λαό σε πτώχευση αλλά δεν φείδωνται τα έξοδα για κοινές αεροπορικές ασκήσεις με τα φιλαράκια! Όσο για την αντίδραση της ακύρωσης είναι σαν να διαπράττει κάποιος φόνους στη γειτονιά σου και εσύ να δηλώνεις πως δε θα ξαναπάς για κυνήγι μαζί του για λίγο καιρό!
Οι σφουγγοκωλάριοι της κυβέρνησης παπανδρέου είναι επικίνδυνοι μέσα κι έξω από τη χώρα!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου