Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Να κλείσει τώρα το Indymedia!!!

Διακόπτω για λίγα λεπτά τις σύντομες (δίμηνες λόγω κρίσης) διακοπές μου, για να ενώσω την φωνή μου με τον εθνικό μας μπουμπούκο και να βροντοφωνάξω. "Να κλείσει το Indymedia!"
Η ιστορία ξεκίνησε χτες το μεσημέρι όταν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αρχαιο-παλαιοημερολιτών του συλλόγου "Η χειρ της Ορθοδοξίας" ο μπουμπούκος ένιωσε μια ξαφν΄κη αδιαθεσία και γύρισε σπίτι. Εκεί συνέλαβε την μπουμπούκα του να χορεύει τανγκό οριζοντίως και γυμνή με δίμετρο Αφρικανό. Μετά από τηλεφώνημα του μπουμπούκου στην Εθνική Ασφάλεια ο Αφρικανός απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Στην συνέχεια προκλήθηκε ένα μικρό διπλωματικό πρόβλημα, όταν αποδείχτηκε ότι ο Αφρικανός ήταν ο πρέσβης της χώρας του στην Ελλάδα αλλά ξεπεράστηκε μετά από νέα επίσκεψη του GAP στο Ισραήλ.
Η οικογενειακή γαλήνη στο μπουμπουκόσπιτο αποκαταστάθηκε όταν η μπουμπούκα εξήγησε στον σύζυγό της ότι έκανες πρόβες για το νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο: "Φάκιν γουιδ δε σταρσ"
Το συμπέρασμα είναι ένα και καίριο "Το Indymedia στοχοποιεί κόσμο!! Να κλείσει άμεσα και να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο."
Αν δεν μπορείτε να συνδέσετε το Indymedia με τα γεγονότα, είστε άσχετοι και ηλίθιοι και θα πρέπει να παρακολουθείτε περισσότερο πρετ-εντέρι, χαζονικολάου και μπακντοργιαννη. Επιστρέφω στα μακροβούτια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου