Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Συνωμοσία Ασπιρίνων της Φωτιάς

Τρόμος πάνω από την πόλη! Η Αθήνα στο Έλεος των τρομοκρατών! Τρομερή επιτυχία της ελληνικής αστεινομίας, εξάρθρωσε σπύρα τρομοκρατών εν κινήσει!

Είπα να αναμεταδώσω κι εγώ λίγο τρόμο! Η πόλη δονείται από τα αυτοσχέδια βεγγαλικά που σατανικοί πιτσιρικάδες στέλνουν με δέματα σε πρεσβείες σκορπώντας τον όλεθρο. Μία υπάλληλος των ΕΛΤΑ τραυματίστηκε στο πόδι όταν της έσκασε η βόμβα στα χέρια και αναπήδησε από τρόμο. ¨Μία υπάλληλος πρεσβείας άνοιξε το δέμα και αντιλήφθηκε ότι ήταν βόμβα. Το πέταξε ενστικτωδώς στο αέρα και πήρε φωτιά το περουκίνι του πρόξενου που ήταν δίπλα της. Μία βόμβα που εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς κούφανε δύο σαλιγκάρια που ποδοπατήθηκαν αργότερα από περαστικούς (αν άκουγαν θα έκανα στην μπάντα)
Μετά από όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι δύσπιστοι (για να μην τους πω απάτριδες) που συνδέουν το περιστατικό με τις εκλογές. Εμείς όμως δε μασάμε σαν έθνος. Προτείνω οι πιτσιρικάδες να καταδικαστούν με το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας σε πεντάκις ισόβια (είναι η μικρότερη ποινή του νέου τρομονόμου) αλλά να αφοριστούν και από την εκκλησία αφού έφεραν το Πάσχα δύο μήνες πριν τ' αχρηστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου