Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Greekileaks

Ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες αποκαλύψεων για τους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο από τα απόρρητα έγγραφα των αμερικανών διπλωματών υπάρχουν και πολλές αναφορές για επιφανείς έλληνες. Σε αποκλειστική συνεργασία με το wikileaks τα σχόλια που θα αλλάξουν την ιστορία της χώρας:

Οι φίλοι: 
κωστάκης καραμανλής: ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της ελλάδας για την αμερική. Διορατικός, εύστροφος, άνθρωπος που ξέρει να διαλέγει συνεργάτες. Ο πολύδειρας, ο χαζώναρος, ο οριεντάλ μαγγίνας βοήθησαν τον κωστάκη να μεγαλουργήσει. Όσο ο κωστάκης δημιουργούσε την ελλάδα των 5 θαλασσών στο playstation αυτοί ανέλαβαν σε κρίσιμες στιγμές να διαλύσουν την χώρα.
GAP: ειλικρινής, πιο εύστροφος από τον κωστάκη, γλωσσοπλάστης. Η ελλάδα επί των ημερών του μετασχηματίζεται σε αληθινό παράδεισο. Οι κάτοικοι κόβουν σιγά σιγά το φως, το νερό το τηλέφωνο, κι όσοι δε φύγουν στο εξωτερικό θα πάρουν τα βουνά. Ο GAP είναι αληθινός  φίλος αφού για πρώτη φορά οι έλληνες βρίζουν τους γερμανούς και όχι τους αμερικάνους.
πρετ-εντέρης:  αδιάφθορος και αταλάντευτος στις αρχές του δημοσιογράφος στο μεγαλύτερο συγκρότημα της χώρας. Υπηρέτης της μοναδικής αλήθειας, της δικιάς μας. Στηρίζεται στις διασταυρούμενες πηγές της πρεσβείας μας και της ελληνικής αστυνομίας. Για τη λάντζα έχει τον πάνο σούργελο και τη λόλα που τρέμει.
καρατζαφύρερ:  ένας πραγματικός κοσμοπολίτης ανθρωπιστής. Γοητευτικός άνδρας με άρωμα αρχαίας ελλάδας αφού θυμίζει το πυθάρι του Διογένη. Οραματίζεται ένα καλύτερο κόσμο για τους μετανάστες αφού θέλει να τους γυρίσει πίσω στο πακιστάν και το αφγανιστάν που έχουν πλέον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης από την ελλάδα. Ήδη κάποιοι φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από την χώρα, υποσχόμενοι να ανταποδώσουν την φιλοξενία στους έλληνες που σύντομα θα αρχίσουν να μεταναστεύουν και ανατολικά. Οι καραφλόμυαλοι οπαδοί του ως σύγχρονοι μακεδόνες αναμένεται να εκστρατεύσουν στην Βακτριανή όπου θα καθαρίζουν τζάμια και τζαμιά.

Οι εχθροί
στην ελλάδα δεν υπάρχουν εχθροί των αμερικανών. οι ιθαγενείς είναι λίγο γκρινιάρηδες και μας βρίζουν, πετάνε καμιά ρουκέτα στην πρεσβεία, μας λένε φονιάδες των λαών αλλά κατά βάση μας αγαπάνε. Ωστόσο κάθε εχθρός της κυβέρνησης GAP είναι και δικός μας εχθρός γιατί υπονομεύει την σταθερότητα της χώρας. Αναφέρουμε τον παναγόπουλο της YES-Ε.Ε. που ασκεί σκληρή αντιπολίτευση και απειλεί τον GAP ότι δεν θα ψηφίσει ΠαΣωΚ στις επόμενες περιφερειακές εκλογές αλλά και την αριστερά που με τις πολλές και διαδοχικές της διασπάσεις μας έχει μπερδέψει όλους και δεν ξέρουμε από πού να την περιμένουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου