Κυριακή 13 Μαΐου 2012

δώσε και εμένα μπάρμπα καπούλια

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που μετανιώνει για τις επιλογές του, που μετανιώνει για τα λάθη του. Η ώρα της κρίσεως ήρθε για τον καπούλια. Οι ηλιόλουστες μέρες που επέρδετω (κλίνεται κατά το εγέρθητω) στο προεδρικό μέγαρο τέλειωσαν. Σήμερα πασχίζει από το πρωί να σχηματίσει κυβέρνηση συναντώντας τους πολιτικούς αρχηγούς. Εκεί λοιπόν έρχεται ο κάθε αρχηγός με το μήνυμα που έλαβε από τον ελληνικό λαό ανα χείρας (ή κάπου αλλού) και λέει στον υπέργηρο, υπερτιμημένο και υπερπληρωμένο καπούλια τί θέλει για να μπει στην οικουμενική κυβέρνηση. (Το οικουμενική σημαίνει παγκόσμια για τους λάτρεις της ουφολογίας και τους απογόνους των ελλλήν-το τρίτο λάμδα είναι της φυλετικής ανωτερότητας).
Ο αν-Τειρεσίας πάντα εγκυρος σας μεταφέρει πρώτος τί ζήτησε ο κάθε αρχηγός.

Ο σαχλαμαράς ζήτησε μια κυβέρνηση που θα πράξει αυτά που έλεγε ο ίδιος πριν μπει στην κυβέρνηση παπαμπάνκου, έτσι ώστε να τον δικαιώσει η ιστορία.

Ο μπένυ ζήτησε μια κυβέρνηση που θα ενισχύσει την ντόπια κτηνοτροφία. (Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από την ομιλία του στους βουλευτές του κόμματός του). Η πρόταση μπένυ έχει την αμέριστη υποστήριξή μου, κι εγώ αυτό θα πρότεινα. Επειδή τον βλέπω σύντομα εκτός βουλής (μόνο ο φίλος μου ο Θοδωρής του έχει μείνει!) του προσφέρω ήδη κωδικό για το μπλογκ. Όσα έχει πει τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα το παραμύθι του "Πέτρου και του Λύκου" είναι ο λόγος που δεν έχω κάτι να γράψω

Ο τσίπας ζήτησε να βγούνε στο δρόμο ο μπένυ με το σαχλαμαρά για να διαπομπευτούν από το λαό, έχοντας στο λαιμό κρεμασμένες ταμπέλες που θα γράφουν "Είμαι μνημονιακός και τεντυμπόυζ"

Ο κουβέλης θέλει να κρυφτεί κι χαρά δεν τον αφήνει. Είναι ο ρυθμιστής της αυτοδυναμίας. Από την άλλη όμως τον καταδιώκει το σύνδρομο του απατημένου. Θέλει και τον τσίπα μαζί του. Σαν τα κακά διαζύγια που για χρόνια σέρνονται στα δικαστήρια γιατί ο ένας από τους δύο ζητάει κάτι, ο δικαστής το εγκρίνει, ο άλλος το υπογράφει και αυτός που το ζητά λέει μετά όχι γιατί για να του το παραχωρεί ο άλλος κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Ο ανεξάρτητος και με φακούς επαφής έλληνας πάνος συγκαμμένος την τελευταία στιγμή προσφέρεται να μπει στην κυβέρνηση με 4 απλούς όρους
1. Να βγούμε από το μνημόνιο
2. Να αρχίσουμε άμεσα την εξόρυξη πετρελαίου στο Αιγάιο, το Ικάριο, το Λιβυκό και το Ιόνιο πέλαγος
3. Επέκταση της υφαλοκρηπίδας στα 1000 ναυτικά μίλια
4. Να πληρώσει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις

Ο άρειος (για άριο δεν τον κόβω) μιχαλοβλιάκος έφερε επίσης μια συναινετική πρόταση συμμετοχής με 5 όρους
1. Να βγούμε από το μνημόνιο
2. Να αρχίσουμε εξόρυξη πετρελαίου στο Αιγάιο, το Ικάριο, το Λιβυκό, το Ιόνιο και το Βόσπορο
3. Επέκταση της υφαλοκρηπίδας στα 10000 ναυτικά μίλια
4. Ναρκοθέτηση της ελληνικών συνόρων από τις ηράκλειες στήλες ώς τη βακτριανή
5. Απέλαση όλων των μεταναστών και όσων δεν τινάζονται στην ελληνόψυχη κραυγή "ουγούρθητου"

Υ.Γ.: Σήμερα γράφω εκτός έδρας, ένεκα γιουρολίγκ, στο σπίτι του Ηλία, του Θοδωρή παρόντος και του εργασιομανούς Κωστή! Μου έχουν απαγορεύσει να βλέπω το ματς γιατί με θεωρούν γκαντέμη αλλά την ώρα που τελειώνω το ποστ ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης! Αυτό το ποστ είναι τυχερό. Αν το στείλετε σε 10 φίλους:
1. Θα έχουμε ακυβερνησία (και γαμώ τις καταστάσεις δεν είναι;)
2. Θα σας καλέσει ο καπούλιας στο μέγαρο να ακούσει τη γνώμη σας
3. Θα βγείτε από το μνημόνιο
4. Θα με συναντήσετε τυχαία στο δρόμο.

1 σχόλιο: