Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Βρήκα τον Έλληνα που εμψυχώνει το Γιωργάκη!!!

Αυτός ο τύπος που είναι διατεθειμένος να δώσει και τον δωδέκατο μισθό του για να καλύψει το έλλειμμα και αναζητείται από τους ρεπόρτερ όλης της χώρας είναι φίλος μου!!! Είναι ο φίλος μου ο Θοδωρής.

Ο Θοδωρής είναι γαμώ τα παιδιά, καλλιεργημένος, με χιούμορ, με μεγάλη θέση σε μικρομεσαία εφημερίδα. Θα μπορούσε να πίνει καφέ στο κολωνάκι και να παρκάρει το τζιπ του στις διαβάσεις των αναπήρων αλλά προτιμά τους αριστερούς και αναρχικούς του φίλους που συχνάζουν στα Εξάρχεια και όσο για το τζιπ δεν έχει γιατί δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μάθει ούτε ποδήλατο. Με το μισθό του εκτός από τη χώρα έχει σώσει και τους ταξιτζήδες.
Λοιπόν ο Θοδωρής είναι ο μόνος άνθρωπος που στηρίζει τα μέτρα του Γιώργου! Με έργα, αυξάνοντας το κάπνισμα από πέντε σε έξι πακέτα για να δίνει πιο πολλούς φόρους αλλά και με επιχειρήματα. Πράξη γενναιότητας αν αναλογιστεί κανείς ότι του την πέφτουμε όλοι μαζί στην παρέα (και είμαστε μπόλικοι!)

                       (Ο Θοδωρής ήταν από μικρός δίπλα στο στο Γιώργο)

Πάντως ανησυχώ πολύ για την πάρτη του πως κάποια μέρα κατά τις έξι το ξημέρωμα,λιγο μετά την επιστροφή του, θα χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του. Θα ανάψει ένα τσιγάρο, πάντα ανάβει τσιγάρο πρίν...από οτιδήποτε, και θα συρθεί προς την πόρτα κρατώντας το κεφάλι του για να μην του φύγει. Θα δει δύο τύπους με άσπρες φόρμες, θα τους περάσει για γαλατάδες και θα τους ανοίξει χωρίς να προλάβει να σκεφτεί πως γαλατάδες δεν υπάρχουν πια. Τότε αυτοί θα τον βουτήξουν και θα τον κλείσουν σε ένα κλουβί που θα το μεταφέρουν στο μουσείο Γουλανδρή που στη βάση του θα γράφει "ο τελευταίος Πασόκος-Προστατευόμενο Είδος".

Θοδωρή να είσαι καλά και να προσέχεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου