Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

First we take Rio...then Rio-Antirio

Όλη η ανθρωπότητα έχει στραμμένα τα μάτια της στην ελλάδα. Οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο απορούν με το σθένος του κυρ-φώφη που αντέχει ταμπουρωμένος πίσω από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Τόσο λεπτή που μόνο η αριστερά της ευαισθησίας μπορεί να τη διακρίνει.Ο αντωνάκης με τον μπένυ μας έχουν πηδήσει στα μέτρα αλλά ο φώφης αντέχει είναι ανυποχώρητος. Είναι ο μεγαλύτερος ήρωας της αριστεράς παγκοσμίως. Όχι της υπερφίαλης αριστεράς που έχυνε το αίμα της άσκοπα σε κάθε γωνιά του πλανήτη για μια ιδέα, ένα "αδειανό πουκάμισο" χωρίς ανταλλάγματα. Ο φώφης είναι ο ήρωας της αριστεράς της ευθύνης. Ο φώφης είναι το μοναδικό παράδειγμα μιας αριστεράς που στηρίζει την κυβέρνηση που εξαθλιώνει το λαό με τη δύναμη που ο χριστιανός μάρτυρας συγχωρούσε τον εκατόνταρχο που τον πέταξε στην αρένα. Βέβαια ο φώφης δεν είναι στην αρένα αλλά στα επίσημα του κολοσσαίου αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια για κακεντρεχείς συριζαίους.
Οι συριζαίοι πάλι αφού δεν κατάφεραν να βγουν στην κυβέρνηση τον ιούνιο κι απέτυχαν να τη ρίξουν μέσα στη βουλή στο τρίτο μνημόνιο, είπαν να βγούνε στους δρόμους...του Καράκας και του Σάο Πάολο! Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις ο σύριζα προηγείται σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική με ποσοστά αυτοδυναμίας. Το κίνημα εξαπλώνεται. Οι μανάδες στις φαβέλες βαπτίζουν τα νεογέννητα λαφαζανίνιο ενώ στις βραζιλιάνικες τηλεοράσεις σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης η σαπουνόπερα "Αλέξις μι αμόρ!"
Βέβαια αν ο αλέξης ήθελε να περάσει μηνύματα στους έλληνες δεν έπρεπε να πάει τόσο μακρυά. Με μια εμφάνιση στο "σουλεϊμάν" θα έριχνε την κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου