Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Όσο ο θόβαρος κι αν κλάνει, η ζωή μας κύκλους κάνει

Το πρόβλημα της ελλάδας είναι ο "ξύριζα" . Το πρόβλημα του "ξύριζα" είναι το κκε (κουμουνιστικό κώμα ελλάδας). Το πρόβλημα του κκε ήταν μια ζωή το κκε εσωτερικού (τοπολογικός προσδιορισμός της κρανιοεγκεφαλικής βλάβης)από το οποίο προήλθε ο "ξύριζα" .
Οι κυβερνώντες τον τόπο ρίχνουν την ευθύνη σε όσους διαταράσσουν ή διακόπτουν τη χρηστή διακυβέρνηση. Τελευταίο παράδειγμα ο θόβαρος που κατηγόρησε τους οπαδούς του "ξύριζα" Γαλλίας για το πέσιμο που του έγινε στο Παρίσι. Αυτά είναι καλά νέα για την ελληνική αριστερά. Αν όλοι όσοι την πέφτουν στον GAP στο Βερολίνο, στην αννούλα ανθρακοπούλου στο Λονδίνο και στον θόβαρο πάγγαλο στο Παρίσι είναι οπαδοί του "ξύριζα" τότε ο τσίπας είναι προ των πυλών της εξουσίας. Απλώς θα καλέσει τα συντρόφια από το εξωτερικό και τότε εκατομμύρια μεταπτυχιακοί φοιτητές θα κατακλύσουν τη χώρα και θα ανατρέψουν το σύστημα. Η ελλάδα θα γίνει η σίλικον βάλεϊ του αναρχισμού αφού ο θόβαρος αποκάλυψε ότι οι ξυριζαίοι του εξωτερικού είναι ο δούρειος ίππος της αναρχίας.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί όχι αγαπητέ!...και να μην ξεχνάμε πως σε όλες τις περιόδους πολιτειακής ανωμαλίας(χούντα) ή υποδούλωσης του έθνους(1821), οι Έλληνες του εξωτερικού έπαιξαν καίριο ρόλο στην ανατροπή του καθεστώτος.Με το δίκιο του ο Θόβαρος ανησυχεί και ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους...ζυγώνει και η δική τους ώρα όπου νά ναι...με το κακό ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ να ΠΆΝΕ ΑΛΛΟΎ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή