Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο κυνόδοντας είναι του Λάνθιμου!

εντ δι όσκαρ γκοουζ τουουου....ντογκτουθ! Σε λίγα λεπτά το σύνταγμα γεμίζει κόσμο που πανυγηρίζει για τη μικρή ελλάδα που κατατρόπωσε το χόλιγουντ. O GAP βγαίνει στα κανάλια και συγχαίρει τον άνθιμο, ο σαμαράς βγαίνει με το κλαψαιδοιαστικό του ύφος και συγχαίρει σαν να συλλυπάται και οι καμπάνες χτυπούν την ανάσταση του έθνους. Η σταλινρήγα καταγγέλλει τον κυνόδοντα ως προπομπό των τραπεζιτών ενώ ο καρατζαφύρερ δηλώνει ότι η νίκη στα όσκαρ μαρτυράει το μεγαλείο της φυλής που πολεμούν ο τατσόπουλος και ο σκάι. Κοινό χαρακτηριστικό των παραπάνω, από τα δύο εκατομμύρια στο σύνταγμα έως το χοντρό μελαχρινό άρειο είναι ότι δεν έχει δει κανείς την ταινία.
Δυστυχώς η ελλάδα έχασε την ευκαιρία να ζήσει τα παραπάνω και στο σύνταγμα θα συνεχίζουν να μαζεύονται λίγες χιλιάδες πού και πού διαδηλωτές για να δοκιμάζουν τα νέα χημικά της αστυνομίας.
Ο μόνος που πραγματικά πρέπει να χαίρεται σήμερα είναι ο σκηνοθέτης γιατί ο Κυνόδοντας είναι ακόμα του Λάνθιμου και όχι του άνθιμου.
Ωστόσο παρά την ήττα του Κυνόδοντα οι τραπεζίτες στην ελλάδα συνεχίζουν να κερδίζουν. Σε αυτή τη χώρα το δόντι παίζει ρόλο
(ο άνθιμος αναγγέλει τα νέα στο Λάνθιμο!)

1 σχόλιο: