Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τέρμα πια στις αυταπάτες...

ή με το γιαούρτι ή με τις πατάτες!
 
Ο τελευταίος πρόεδρος της εφεε

Ο υπουργός ΠροΠο (Προπηλακισμού του Πολίτη) μετά το πέρας του υπνουργικού συμβουλίου (στο οποίο προήδρευσε ο GAP αφού ο μπέννυ είχε καούρες) ανακοίνωσε τα νέα μέτρα κατά της βίας. Ομόφωνα οι υπουργοί αποφάνθηκαν ότι η βία στη χώρα μας εστιάζεται στς επιθέσεις που δέχονται οι πολιτικοί όταν σαν απλοί άνθρωποι κι αυτοί πηγαίνουν σε ένα ταβερνάκι να φάνε έναν αστακό ή μια συναγρίδα. Από το πουθενά ξεφυτρώνουν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης αλέξη (χωρίς) τσίπα και τους εκσφενδονίζουν γιαούρτια που ως γνωστόν δε ταιριάζουν με το ψάρι.
Έτσι αποφασίστηκαν έκτακτα μέτρα όπως η ποινικοποίηση του κεσέ και της πέτσας, η απαγόρευση υπόπτων στα εστιατόρια με θαλασσινά και η οριοθέτηση ειδικού χώρου για τους πολιτικούς, φραγμένου με αύθραυστο πλεξιγκλάς που δεν το διαπερνούν τα αυγά και τα γιαούρτια.
Αν κάποιος κινηθεί ύποπτα θα αποβάλλεται από όλα τα εστιατόρια της χώρας. Αν παρόλα αυτά κάποιος πολιτικός γιαουρτωθεί θα εκτελούνται πενήντα πολίτες για αντίποινα. Το τελευταίο μέτρο δεν είναι καινούριο. Το εφάρμοσε και η προηγούμενη κατοχική κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. Ετούτη εδώ η κυβέρνηση είναι όμως πρωτοπόρα. Τα αντίποινα τα εφάρμοσε προκαταβολικά.

    Μικρό δειγματάκι:

    http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/244-prolava-na-akousw-prin-pesw

    ΑπάντησηΔιαγραφή