Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μα πόσο πασώκ είσαι;

Ο συνήγορος του πασώκου, δήμαρχος καημίνης, ανέλαβε να καθαρίσει την πλατεία συντάγματος από τις σκηνές. Είναι γεγονός πως η απόφαση πάρθηκε όταν ο μιλτιάδης παπαριωάννου αποφάσισε να μιλήσει μετά από 30 χρόνια καριέρας υπουργού και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο παπαιωάννου δεν άντεχει δύο πράγματα. Την αδράνεια του καημίνη και την αδιαφορία που σκορπάει γύρω του. Ο παπαροιωάννου είναι τόσο αδιάφορος και αόρατος που αν σταθεί μπροστά σε τοίχο οικοδομής κινδυνεύει να τον βάψουν μαζί με τον τοίχο. Όποιος θυμηθεί κάτι από την πολιτική καριέρα του ανδρός μπαίνει στην κλήρωση για ένα σκούτερ (θα του πω το τηλέφωνο του χαζονικολάου που τα κληρώνει) Έτσι αποφάσισε να γράψει ιστορία τραβώντας το αυτί του δημάρχου.
Ο τζανετάκος της πολιτικής που έγινε συνήγορος του πολίτη στη χώρα που έχει μόνο υπηκόους αντέδρασε αστραπιαία όπως έχει μάθει να αντιδρά στις φάπες.
Η πλατεία συντάγματος είναι μια παραφωνία όταν μέσω της σταδίου συναντιέται με την πλατεία ομονοίας όπου τα πρεζάκια κοιμούνται στα παγκάκια, στα σκαλιά ή και όρθια. Γιατί να κοιμούνται σε σκηνές οι αγανακτισμένοι, είναι πιο προνομιούχοι; Ο καημίνης δεν έχει τίποτα προσωπικό εναντίον τους. Κι αυτός αγανακτισμένος είναι.
Όλοι οι πολιτικοί είναι αγανακτισμένοι. Ο παπαροκωνσταντίνου π.χ. είναι αγανακτισμένος με τους αγανακτισμένους γιατί από τη μια αργήσανε να εμφανιστούνε αλλά και όταν εμφανίστηκαν πετούσαν ληγμένα γιαούρτια στα οποία δεν είχε ενσωματωθεί το νέο υψηλό φπα και αυτό είναι μια πράξη εχθρική για την εθνική μας οικονομία
(Η διαφορά μεταξύ κωμικού και γελοίου)

3 σχόλια:

  1. πρεπει να αδειασει το συνταγμα απ τους αθλιους γιατι πρεπει η χιλαρυ να κανει τη βολτα της και τα ψωνια της ανετη.
    γι αυτο αθλιοι ολου του κοσμου ελατε στη χαλκιδα το σαββατο 23 ιουλιου για να καλοσωπισουμε τον κατοχικο και αξιολυπητο πρωθυπουργο gap.ειναι καλη προθερμανση για τη δεθ δε νομιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=o_hPWP3DtDY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=3IRPbh2aanY
    δεσ το φιλε αυτο ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση στην ιαπωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή