Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσκόπριση

Αποκλειστική δημοσκόπριση δημοσιεύει ο Αν-Τειρεσίας με σημαντικά ευρήματα. Για πρώτη φορα'το πασώκ είναι πρώτο κόμμα. Όχι απλώς πρώτο αλλά και δεύτερο και πέμπτο γράφωντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ρεκόρ Peines. Σύμφωνα με την έρευνα της Metron Katalixis σε δείγμα 1000 ανθρώπων που πρόκειται να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, από ένα εκατομμύριο ερωτηθέντες (οι 999.000 δήλωσαν πως δεν θα συμμετάσχουν γιατί μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα έχουν μεταναστεύσει) η δυναμική των κομμάτων κατανέμεται ως εξής:

Νέα Διαπραγμάτευση. : 17,5%
ΔΗμοκρατικό ΑΡιστερό Κουβερλί: 17%
Το Κώμα: 16,5%
ΣΥνασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Απραξίας 16%
Πανελλήνιο Σωφρονιστικό Κομματάκι: 3,2%
ΦΑσιστικός Ορθόδοξος Συναγερμός: 3,1%
ΠάπαΔημοΝτορική Ταξιαρχία (Π-ΔΝΤ): 2,9%
Λοιπα 35%

Έτσι το πασώκ καταφέρνει να μπεί ως πέμπτο κόμμα στη βουλή με την παραδοσιακή του μορφή αλλά και σαν ανανεωτικό κουβερλί δεύτερο και σαν άθροισμα πρώτο. (Οπως ο μπιστικός κράταγε τα πρόβατα του τσέλικα έτσι και οι ανανεωτικοί του μπίστη θα κρατήσουν τα πράσινα πρόβατα. Όχι βέβαια ότι τα πρόβατα δε γουστάρουν το άρμεγμα και ενίοτε και τη σφαγή.)
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κανένας έχασε την πρώτη θέση που την πήρε ο Καθένας ενώ από κοντά ακολουθούν ο Πασαένας και ο Μείον-ένας

4 σχόλια: