Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Όταν έρχεται η φίλη μας

Αύριο είναι μεγάλη μέρα για τον ελληνισμό (μία ακόμα) γιατί υποδεχόμαστε την αγκελάριο κάγκελα που είναι φίλη μας και σύμμαχός μας. Σαν σύμμαχος έρχεται να επιθεωρήσει τους υποτελείς της στην τρόικα εσωτερικού οι οποίοι ετοιμάζουν ενθουσιώδη υποδοχή ανάλογη με αυτή των καραβανάδων όταν έρχεται ο στρατηγός για επιθεώρηση. Τα παπούτσια γυαλίστηκαν, τα κουμπιά στα σακάκια ράφτηκαν και το στουρνάρι του λόχου διοικήσεως το στείλαν αγγαρεία να μαζέψει λαχανάκια στις βρυξέλλες για να μην πει καμιά μαλακία και στενοχωρηθεί η κάγκελα και της κοπεί η όρεξη.
 Επειδή όμως οι στρατηγοί δεν μένουν στα γραφεία, η φίλη κάγκελα πρέπει να δει και στρατιώτες. για αυτό το λόγο θα παραταχθούν 10000 ματάδες, 5000 δελτάδες και άπειροι ρουφιάνοι με μπανάνες στη μέση.
Λόγω της στρατιωτικής παρελάσεως των παραπάνω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων τον οχημάτων στους δρόμους του κέντρου από Μαραθώνα ως την Πάρνηθα και από τον Πειραιά ως το Σχηματάρι. Παρεπιπτόντως θα απαγορευτεί και το περπάτημα και οι συνάθροιση αλλά όχι και η συγκέντρωση στο Σύνταγμα όσων θέλουν ένα αυτόγραφο από τη φίλη κάγκελα γιατί πάνω από όλα έχουμε δημοκρατία. Βέβαια όσοι επιχειρήσουν να φύγουν κάποια ώρα από Σύνταγμα θα συλλαμβάνονται γιατί θα βρεθούν αναγκαστικά στις απαγορευμένες ζώνες. Επειδή όσοι συλληφθούν αύριο δε θα χωρούν πουθενά θα δημιουργηθεί μια ειδική οικονομική ζώνη όπου θα τους στείλουν για καταναγκαστική εργασία.
Εν συνεχεία η κάγκελα θα απονείμει το σιδηρούν σταυρό του καλύτερου συνεργάτη στο φώφη κουβέλη για το νέο ντιζάιν με τις κόκκινες γραμμές στο μέγαρο μαξίμου . Ο ίδιος ερωτηθείς για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων την ώρα της απονομής είπε πως "στη μνημάρ αντιμετωπίζουν την απαγόρευση με ευαισθησία"
(Φωτό αχρείου από παλιότερη βράβευση)

Άσχετο Υ.Γ. Μου την έχει σπάσει τρελά αυτή η μαλακία με τα άι-φον που κοτσάρονται σε όλα τα σάιτ. Μιλάμε για καραμπινάτη απάτη. Πέρα από τα λεφτά που τρώνε από τον κόσμο, γαμάνε και τα μπλογκ τα οποία αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν έχουν καμία σχέση. Το κατάλαβα κι εγώ αργά όταν τις είδα και στα δικά μου ποστ. Κι εδώ μιλάμε για εκμετάλλευση πνευματικής περιουσίας του χειρίστου είδους. Κείμενα (καλά, κακά, χείριστα, δεν έχει σημασία) που δεν είναι για πούλημα γίνονται έρμαια κάποιων αλητήριων. Αλλά θα πάρω τα μέτρα μου. Κι επειδή αυτή την εποχή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ασχολείται με ζυμαρικά θα απευθυνθώ στο Μαμαλάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου