Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

μπένυ φυλακή ο Βαξεβάνης;

Στην ελλαδίτσα μπορεί να χρεοκοπήσουμε έξι φορές, να πεθάνουμε εφτά αλλά ο σουρεαλισμός θα ζει αιώνια. Ένα μήνα τώρα λέμε που έδωσε τη λίχτα ο μπένυ, που έχωσε το στικ ο παπαρωνσταντίνου και δικαστικός δεν κουνήθηκε από τη θέση του γιατί κάνουν λευκή απεργία για τις περικοπές του μισθού τους που θα φτάσει (για τους βλαμμένους των μονομελών που δικάζουν τις κλήσεις) κοντά στα 4.000 ευρώ. Ένα μήνα αναρωτιόμαστε ποιοι να είναι στη λίστα, ποιοι θέλουν να τους προφυλάξουν. Κι όταν ένας δημοσιογράφος τη βρήκε και πράττοντας το αυτονόητο τη δημοσίευσε, κινήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του.
Αν θέλουν να κάνουν πλακίτσα οι δικαστές να γράψουν κάνα μπλογκ και να αφήσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό! Όχι τίποτε άλλο αλλά στενοχωρούν και τους φίλους μας τους γερμανούς πως δεν το σκεφτήκανε πρώτοι να μηνύσουν τον Σπίλμπεργκ για τη λίστα του Σίντλερ!
Από την άλλη σκέφτομαι πως τα κανάλια προσπαθούσαν να θάψουν το θέμα κι ένας δικαστής το έκανε πρώτο θέμα στο twitter (#freevaxevanis) και στα διεθνή μέσα. Ούτε ο Βαξεβάνης δε θα τα κατάφερνε έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου