Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ανασκολόπηση 2011 Μέρος Τρίτων

Ανάμεσα στις άλλες περικοπές το ΔΝΤ καταργεί το σεπτέμβριο, το μήνα προσαρμογής από τις διακοπές στη ζωή της πόλης. Αφού κανένας δεν έφυγε τον αύγουστο πάμε κατευθείαν στον οκτώβρη.
Οκτώβριος, ο μήνας που τα κανάλια παρουσιάζουν το καινούριο τους προγραμμα. Η λόλα που τρέμει αρρωσταίνει και το δελτίο του GADA CHANNEL παρουσιάζει εκτάκτως ο πάνος σούργελος. Τρεις τηλεθεατές μεταφέρονται στον ευαγγελισμό πνιγμένοι από τα γέλια. Την δουλειά αναλαμβάνει ο πιο έμπειρος συνεργάτης του σταθμού. Ο μπουμπούκος. Η σύζυγός του έλληνα γκέμπελς κατα κόσμον υστερία φασολίδου παρουσιάζει μία νέα εκπομπή μαγειρικής με τίτλο "η κουφάλα με την κουτάλα" και διακυρήσσει ότι τα μαυρομάτικα φασόλια δεν έχουν θέση στην ελληνική κουζίνα. Ότι δεν έχει τα ανοιχτά χρώματα του μπουμπούκου δεν είναι άρειο. Η μπούκα κατέλη ψηφίζει νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος απολύεται θα συνεχίζει να δουλεύει χωρίς ανταμοιβή μέχρι ο εργοδότης να βρει αντικαταστάτη. Το βράδυ αποκαλύπτει στην εκπομπή "Αδιαντροπή" του πρετ-εντέρι ότι δε συμφωνεί με αυτά που ψηφίζει αλλά τη βοηθά ο ψυχαναλυτής της.
Το καταπληκτικό έιναι ότι πέρασε κι ο οκτωβρης και ο σύριζα δεν έχει διασπαστεί ούτε μία φορά μέσα στο 2011. Το καλό κλίμα χαλάει ο λαφαζάνης που αφού τα βρίσκει με το μπαλάφα ιδρύουν τη φράξια μπαλαφαζάνη. Μετά  από δύο μέρες διασπόνται σε μπάλα και φαζάνη. Το πρώτο μισό του νοέμβρη η αριστερά αναλύει τους λόγους που δεν έχει γίνει ακόμα η επανάσταση. Η πορεία του Πολυτεχνείου έρχεται να ανεβάσει το ηθικό της και οι αριστεροί τώρα συζητούν την ώρα που θα γίνει η επανάσταση. Ο μήνας είναι δεδομένος, ο δεκέμβριος.
Στην πορεία της 6ης δεκέμβρης το ΠαΣωΚ δείχνει το δημοκρατικό του πρόσωπο. Ο υπουργός ΚαΠό (καταδίωξης του πολίτη) καταργεί με διάταγμα τα χημικά, τα ματ και τους αη-δίας. Οι διαδηλωτές φτάνουν μέχρι τη βουλή τόσο απορημένοι που δεν φωνάζουν ούτε ένα σύνθημα. Κάθονται όλοι μπροστά από τους ευζώνους, εκεί που όλοι μέρα χέζουν τα περιστέρια και τραγουδούν κατανυκτικά τα ιμάτζιν, γκιβ πίρσινγκ α τσάνσ και τη θεσσαλονίκη και τότε γίνεται η νύχτα μέρα από δεκάδες ελικόπτερα που απογειώνονται από τη βουλή και πυροβολούν το πλήθος. Από τη βουλή ακούγεται στη διαπασών το κάρμινα μπουράνα. Τύφλα να 'χει ο Κόππολα. Ο πάγκαλος βγαίνει την επόμενη μια γύρα στα κανάλια για να εκτονώσει την κατάσταση και δηλώνει "μαζί τις φάγαμε" Ο όλι ρεν δηλώνει: "η ελλάδα έχει δύο επιλογές. Ή να βγει από το ευρώ ή από την ευρωπαική ένωση. Εμείς δεν θα την αφήσουμε να διαλέξει αλλά θα παρατείνουμε το μνημόνιο έως το 2117. Όσοι είναι σήμερα 16 θα αποκτήσουν απογόνους που θα ζήσουν την έξοδο από την κρίση και θα είναι υπερήφανοι για τη χώρα τους" Ο πρωθυπουργός επιστρέφει από την πάρο για να περάσει τις γιορτές κάνοντας ποδήλατο στην εκάλη. Ο στρατάρχης καν του λέει πως δεν χρειάζονταν να γυρίσει, όλα είναι υπό έλεγχο.
Τότε όμως συμβαίνει το αναπάντεχο. Οι έλληνες που έχουν παραφρονήσει από την πείνα ανακαλύπτουν τον αν-τειρεσία ο οποίος μεταδίδεται από στόμα σε στόμα και από μέηλ σε μέηλ και τις 31/12/2011 ξεπερνά σε αναγνωσιμότητα τον πιτσιρίκο. Το 2012 έρχεται με ανατρεπτικές ορέξεις. Αρκεί να μην μείνουμε με την όρεξη.

1 σχόλιο:

  1. Έχεις γούστο.Άντε και στης μπίλιως,ξέρεις αυτινής της Υενεδ.Καλή σου χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή