Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ανασκολόπηση της χρονιάς που έρχεται (Μέρος Δεύτερον)


Την εργατική πρωτομαγιά δεν απεργεί κανένας αφού οι περισσότεροι έχουν απολυθεί και οι υπόλοιποι υποαπασχολούνται. Η αριστερά κατεβαίνει στους δρόμους. Το πάμε 7 το πρωί στο σύνταγμα, το φύγαμε στις 9 στην ομόνοια, η εξωκυνοβουλευτική λίγο παρακάτω και οι αντικυνοβουλευτικοί απέναντι. Οι αναρχικοι μαζεύουν 500.000 κόσμο και κάνουν χωριστή πορεία στην οποία δεν πέφτει ούτε πέτρα. Μετά κάνουν συνέλευση και καταγγέλουν την προβοκατόρικη απουσία της αστυνομίας.
Τον ιούνη το νέο τρεντ είναι τα παγωτά σούπα αφού σε πολλά ψιλικατζήδικα η δεή έχει κόψει το ρεύμα. Ο GAP επιστρέφει από το εξωτερικό όπου στο διάστημα που έλειπε κατόρθωσε να εκλεγεί πρόεδρος της  παγκόσμιας ομοσπονδίας μαρξιστικών κυβερνήσεων και του παγκόσμιου φόρουμ αντεξουσιαστών πρωθυπουργών. Επίσης πήρε την τρίτη θέση στον ποδηλατικό γύρο της γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του καγιάκ στο παναφρικανικό όπεν. Στο αεροδρόμιο δήλωσε λιτά: "Έξω πάμε καλά αλλά πέρπει να φύγω, θα τα ξαναποπούμε τον άλλο μήνες"
ιούλιος: Οι αθηναίοι είναι ο πιο φιτ στην ευρώπη γιατί πανε παντού με τα πόδια αφού η κυβέρνηση πούλησε τις συγκοινωνίες και με τον ανταγωνισμό η τιμή του εισιτηρίου έπεσε στα 3 ευρώ όπου συνάντησε την τιμή της βενζίνης. Η πιο δημοφιλής παραλία στη αθήνα είναι το συντριβάνι της πλατείας κοτζιά και μετά το συντριβάνι απέναντι από το χίλτον.
αύγουστος: Ο GAP επιστρέφει και δηλώνει ότι συμπάσχει μαζί μας. Φεύγει αμέσως από την αθήνα γιατί όπως δήλωσε έχει κάνει τάμα στην εκαντοπυλιανή να περνάει τις διακοπές του στην Πάρο. Στις 15 πηγαίνει πρωί στην εκκλησία και μετά με το κανό πετάγεται ως την Τήνο. "Άναψα ένε καρί για τον χώρα" είπε

(O GAP εύχεται σε όλους "ευτυχεσμένο το νέο έτος")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου