Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Να κλείσει τώρα το Indymedia!!!

Διακόπτω για λίγα λεπτά τις σύντομες (δίμηνες λόγω κρίσης) διακοπές μου, για να ενώσω την φωνή μου με τον εθνικό μας μπουμπούκο και να βροντοφωνάξω. "Να κλείσει το Indymedia!"
Η ιστορία ξεκίνησε χτες το μεσημέρι όταν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αρχαιο-παλαιοημερολιτών του συλλόγου "Η χειρ της Ορθοδοξίας" ο μπουμπούκος ένιωσε μια ξαφν΄κη αδιαθεσία και γύρισε σπίτι. Εκεί συνέλαβε την μπουμπούκα του να χορεύει τανγκό οριζοντίως και γυμνή με δίμετρο Αφρικανό. Μετά από τηλεφώνημα του μπουμπούκου στην Εθνική Ασφάλεια ο Αφρικανός απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Στην συνέχεια προκλήθηκε ένα μικρό διπλωματικό πρόβλημα, όταν αποδείχτηκε ότι ο Αφρικανός ήταν ο πρέσβης της χώρας του στην Ελλάδα αλλά ξεπεράστηκε μετά από νέα επίσκεψη του GAP στο Ισραήλ.
Η οικογενειακή γαλήνη στο μπουμπουκόσπιτο αποκαταστάθηκε όταν η μπουμπούκα εξήγησε στον σύζυγό της ότι έκανες πρόβες για το νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο: "Φάκιν γουιδ δε σταρσ"
Το συμπέρασμα είναι ένα και καίριο "Το Indymedia στοχοποιεί κόσμο!! Να κλείσει άμεσα και να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο."
Αν δεν μπορείτε να συνδέσετε το Indymedia με τα γεγονότα, είστε άσχετοι και ηλίθιοι και θα πρέπει να παρακολουθείτε περισσότερο πρετ-εντέρι, χαζονικολάου και μπακντοργιαννη. Επιστρέφω στα μακροβούτια μου.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Φεύγω Διακοπές!! Μετά το πνεύμα μου ήρθε η ώρα να εκθέσω και το σώμα μου. Για να πάρετε μια ιδέα η φωτογραφία είναι από τις περσινές διακοπές στο Γύθειο.

Όταν βούτηξα ήμουν φυσιολογικός άνθρωπος αλλά η περιοχή ασκούσε μια μαγική επίδραση επάνω μου.
Τώρα θα εξευρευνήσω την παρθένα Κορώνη με την βαθιά δημοκρατική παράδοση.
Φεύγω με την ικανοποίηση ότι ο GAP, ο σπουδαιότερος άνθρωπος που ανέδειξε αυτή η χώρα είναι επιβεβαιωμένα αναγνώστης μου. Η πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ είναι όπως την σχεδίασα!
Επίσης αναχωρώ ήσυχος ότι ο Θοδωρής παραμένει σώος και σκληρά εργαζόμενος ανθ' ημών!
Ελπίζω να έχετε κι εσείς καλύτερα πράγματα να κάνετε αυτή την εποχή από το να σερφάρετε. Θα τα ξαναπούμε τον Τρυγητή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου για τα καλά τους λόγια και την ενθάρρυνση. Με κάποιους θα συναντηθούμε στη θάλασσα, με τους υπόλοιπους στο δρόμο.
Πολλά φιλιά Α-Τ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Μπακ Ντορ": Φόρουμ Προβληματικών για τη Σωτηρία του Έθνους

Έχετε αποτύχει να γίνεται αρχηγός κόμματος; Έχετε διασπάσει το κόμμα σας μετά την αποτυχία; Δεν ασχολείται ο κόσμος μαζί σας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των μίντια; Σας βαραίνουν υποψίες για μίζες όσο είσαστε υπουργός; Έχετε εμπλοκή με το Χριστοφοράκο; Νιώθετε το χρόνο να περνάει ενώ άλλοι έχουν τη δική σας καρέκλα;

Ελάτε να προβληματιστούμε μαζί και να βρούμε τη λύση για την έξοδο από την κρίση. Με κάθε εγγραφή στον όμιλο Μπακ Ντορ δώρο μία ομπρέλα. Πληροφορίες http://www.bak-dor.gr/

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Με πρόεδρο και βασιλιά η Δημο-γραφική Αριστερά

Κι επίσημα πρόεδρος της Δημο-γραφικής Αριστεράς ο Φώτης Κουβέλης με βασιλιά τον Λεωνίδα Κύρκη, τον άνθρωπο που μεταμορφώνει τα γουρούνια που κυλιούνται στην πασωκική λάσπη σε αριστερούς. Ο βασιλεύς Λεωνίδας θα πάρει τιμής ένεκεν την κάρτα μέλους με αριθμό 1, ο Φώτης Κουβέλης το νούμερο 2, ο Χατζησωκράτης το νούμερο 3 και ο Ψαριανός το ούζο 12. Οι κάτοχοι των καρτών θα έχουν ειδική έκπτωση στο γυμναστήριο των γραφείων του ΠαΣωΚ στην υποκράτους. Στόχος είναι τα 300 μέλη που θα οδηγήσει ο Λεωνίδας σε μεγελοιώδη καταστροφή.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Σουρεαλισμός και Βαρβαρότητα!

Ο μεγάλος πρωτοπόρος του σουρεαλιστικού αμοραλισμού GAP έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία γεμάτη συμβολισμούς και κρυφά νοήματα συνδυάζοντας τις σοσιαληστικές ρίζες του καλλιτέχνη με την αγωνία για την επιβίωση της χώρας. Παραθέτω μερικά αποσπάσματα και μια απόπειρα ερμηνείας του δημιουργού:

-Λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν (αυτά που συνεχίζουμε να σας παίρνουμε)

-...κινδύνεψε να χρεοκοπήσει μια από τις 25 πλουσιότερες χώρες του κόσμου (Η μεγάλη καρδιά του καλλιτέχνη. Ο GAP αγωνιά για την Κύπρο. Το έχει το όνομα!)

- Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού αυτή τη φορά θα πιάσουν τόπο. Πιάνουν ήδη τόπο. (Η κορύφωση του λεκτικού παιγνίου, απλώς αντικαταστήστε τη λέξη "τόπο" με τον "πάτο")

- Ναι, υπάρχει φως στο τούνελ. (Το τρένο που έρχεται)

- Θυμίζω ότι εμείς είπαμε ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. (τα πετύχαμε και τα δύο)

-Είμαστε υπερήφανοι για το ότι σταματήσαμε τον κατήφορο. (Όλη χώρα ανεβαίνει τον Γολγοθά). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μένουμε εκεί. (Θα συνεχίσουμε ως την Σταύρωση).