Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το μωρό της μάργκαρετ

Πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί σαν λαός που μας κυβερνά το δαιμόνιο μωρό της μάργκαρετ. Κάθε φορά που φεύγει στο εξωτερικό γυρνάει με μια εθνική επιτυχία. Τώρα ανήμερα 25ης μαρτίου η επιτυχία ήταν διπλή: να μην χρεοκοπήσουμε ούτε αυτή την βδομάδα και δεύτερον να ασχοληθούν όλοι με την πορτογαλία και να μας αφήσουν στην ησυχία μας.
Κάποιοι κατεντρεχείς θα πουν ότι μια χώρα που διαρκώς αυξάνει το χρέος της χωρίς να έχει τρόπους να το αντιμετωπίσει είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας αλλά πισω από όλα αυτά κρύβονται οι συριζαίοι όταν δεν αμολάνε γιαούρτια. Πιστεύω ότι ο σύριζα είναι μια παράνομη οργανωση που κτυπάει στις καφετέριες και στις ταβέρνες που πάνε οι πασόκοι να ξαποστάσουν, στα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου μοιράζεται δωρεάν η σοφία του GAP σε μορφή διαλέξεων (στο εσωτερικό μας την παρέχουν σε υπόθετο και μέγεθος πυραύλου), στους δρόμους της αθήνας, των βρυξελλών, στα λεωφορεία, στα διόδια, τα τριώδια κλπ. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι οπαδοί του σύριζα είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια και αν ψηφίσουν θα κερδίσουν τις επόμενες εκλογές δια περιπάτου. Όμως ο δαιμόνιος αρχηγός τους ο τσίπας δεν τους αφήνει να ψηφίζουν για να μην αποκαλυφθούνε. Έτσι ξεπετάγονται από το πουθενά εμποδίζοντας το έργο της κυβέρνησης, όπως tτώρα που ξεκίνησα να γράφω για τον GAP και κατέληξα χωρίς να το θέλω στον τσίπα. Δεν είναι ύπουλος δάκτυλος αυτό;
Ο GAP λοιπόν κατάφερε με τη σιωπή του στις βρυξέλλες να αφήσει την πορτογαλία να μπει κι αυτή στο μηχανισμό στήριξης για να μην μπορεί να πει κανείς πως οι έλληνες είναι οι πιο μαλάκες στην ευρώπη. Οι πιο μαλάκες είναι πλέον οι πορτογάλοι που δεν παραδειγματίστηκαν από τα χάλια μας.
(Δαιμόνιoς o GΑP; Eυδαíμων o Δημήτρης!)

1 σχόλιο: