Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η (φανταστική;) σύσκεψη των πολιτικών αρχ...ηγών!

Η "σύσκεψη" που με αγωνία περίμεναν οι πορδοσάλτε,  παπαροδημητρίου, πιτουροπούλου και cia στον σκάει δεν έγινε ποτέ. Όσοι μαζώχτηκαν στην Ηρώδη Αττικού δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε κατά μόνας. Έτσι πήγαν χωρίς να ξέρουν το λόγο και έφυγαν χωρίς να τον μάθουν. η απορία ήταν χαραγμένη στα πρόσωπά τους όταν έκαναν τις δηλώσεις τους βγαίνοντας από το προεδρικό μέγαρο. Ο GAP είπε χαρακτηριστικά ότι αν  ήξερε το λόγο που εκλήθηκαν, δε θα πήγαινε. Όταν ένας αντιδραστικός δημοσιογράφος του είπε πως αυτός κάλεσε τους υπόλοιπους, ο GAP είπε επί λέξη "μας βεβαιλώνω πως ούτε αυτός το ήξερα".
"'Οταν έκλανε ο Αχιλλέας τη μύριζε ο Πάτροκλος" είπε ο γιώρχαν καρατζαφύρερ ρωτήθηκε για τη στάση του προέδρου της δημοκρατίας κατά τη συνάντηση
"Ο λαός θα δώσει τη λύση" είπε η γγ του κώματος κ. σταλινρήγα και συνέχισε: "καλούμε τον λαό στη διαμαρτυρία στην πλατεία μαζί με το πάμε. Και δεν εννοούμε την ρεφορμιστική μάζωξη στο Σύνταγμα αλλά την ανοιχτή που θα κάνουμε εμείς στον περισσό στο αντίγραφο της κόκκινης πλατείας που έχουμε φτιάξει στα γραφεία του λαού!"
Ο τρελαντώνης σαμαράς είπε στους πολιτικούς του φίλους πως το πρωί μίλησε στο τηλέφωνο με τον κωστάκη καραμανλλί και πως είναι καλά και τους στέλνει χαιρετίσματα.
Ο αλέξης τσίπας είπε  του GAP να φύγει και εκείνος το πήρε κυριολεκτικά και έφυγε από τη μάζωξη.

Υ.Γ. Πριν από κάνα μήνα έγραψα "Ο σκάει όπου να 'ναι σκάει! Φύγετε όλοι τώρα!" (άσχετο, αλλά σαν θέλει ο μπλόγκερ να κρυφτεί, η χαρά δεν τον αφήνει) Ελληνοφρένεια τέλος από τον σκάει! Το χιούμορ δεν μπορεί να συγκατοικεί με τους γελοίους. Περιμένω την νέα Ελληνοφρένεια με ανυπομονησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου