Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κουραδομετρητής

Ακούγοντας για το νέο χαράτσι, η Έλενα είπε πως σε λίγο αυτοί θα μετράνε πόσο χέζουμε και θα βάλλουν κι εκεί φόρο. Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα κι έχω να συμπληρώσω τα εξής:
Το μέτρο είναι κοινωνικά δίκαιο γιατί όποιος τρώει πολύ θα φορολογείται πολύ (Κάτι φίλοι μου, προβοκάτορες αναρχικοί του ξύριζα λένε πως οι πλούσιοι έχουν ανορεξία και φοροδιαφεύγουν, αλλά τί περιμένεις από ανθρώπους που προτιμούν τα βιβλία από τα dvd; φαντάζεστε τη τζούλια σε παράγραφο;)
Το μέτρο μπορεί να ενισχυθεί με κριτήρια οσμής, σύνθεσης κλπ, ώστε κάθε ποσότητα αφόδευσης να πολλαπλασιάζεται με κάποιον κατάλληλο συντελεστή και να αυξάνεται η εισφορά
Υπεύθυνος για το νέο μέτρο να μην είναι ο μπένυ αλλά ο θόβαρος πάγκαλος. Τί σκατά αντιπρόεδρος είναι; Επιπλέον είναι ο πιο κατάλληλος για να κρίνει, ο τέλειος δοκιμαστής. Είναι ο άνθρωπος που έχει πρωκτό αντί για στόμα.
Υ.Γ.1: Εν αναμονή καινούριων σκίτσων από το Δημήτρη, χρησιμοποιώ τα παλιά
Υ.Γ.2: Θόβαρε μην διστάσεις να μου κάνεις μήνυση. Αφ'ενός  θα με κάνεις διάσημο (πιο διάσημο κι από τον πιτσιρίκο) και από την άλλη θέλω να σε δώ να έρχεσαι στην ευελπίδων και να μοιράζεις μηνύσεις στους περαστικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου