Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τροϊκούπης: "τελικά εκουρευτήκαμεν"

Μετά από ολονύκτιες πιέσεις που ασκούσε η ελληνική αποστολή στον καναπέ του προθαλάμου της αίθουσας συνεδρίασης, οι πόρτες άνοιξαν. Ο GAP τινάχτηκε από τον ύπνο του σαν ανάρτηση ποδηλάτου και όρμησε προς την αίθουσα. "Ελάτε παιδιά μας ανοίξανε". Δεν πρόσεξε όμως ότι όλοι μάζευαν τα πράγματά τους για να φύγουν και ακόμα περισσότερο δεν πρόσεξε το τσαλακωμένο χαλί με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να βρεθεί φαρδύς πλατύς μπροστά στις γάμπες της αγελαρίου κάγκελα μέρκελ. "Αυτή είναι η θέση σου ψωριάρη του νότου" του είπε εκείνη και ο GAP της έγλειψε τα πόδια με ικανοποίηση για την προσοχή που του έδειξε. Ένας σύμβουλος που δεν άντεξε τη σκηνή λιποθύμησε. 
Στην συνέχεια οι δικοί του τον σήκωσαν, τον GAP όχι τον σύμβουλο και τον πήγαν να κάνει δηλώσεις. Εκεί με τον αέρα του νικητή είπε τα εξής:
 "Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα αλλά η νύχτα είναι μεγαλύτερη γι αυτό την ερχόμενη Κυριακή θα αλλάξουμε την ώρα. Η ελλάδα αλλάζει. Εμείς αλλάζουμε, εσείς αλλάζετε, όλα αλλάζουν. Η τρόικα δεν θα πειράξει τις συντάξεις. Αυτό είναι δική μας δουλειά και θα το κάνουμε με υπευθυνότητα. Δεν θέλω να έρχεται η τρόικα και να μας κλέβει την παράσταση κάθε τρεις μήνες. Θα είναι μόνιμα στην αθήνα για να δει τη γλύκα και τα σκουπίδια. Καλή σας νύχτα". 
Η ώρα ήταν 7 το πρωί
(Ιστορικό δελτίο για τη ΝΕΤ: Είπαν την πρώτη τους αλήθεια!)

1 σχόλιο: