Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

επεράσαμε όμορφα (τα μέτρα)

Τις τελευταίες εβδομάδες πέρασα πολύ όμορφα ενώ πέρναγαν τα μέτρα. Γιατί συνειδητοποίησα πως το παν στην ζωή δεν είναι τα λεφτά, οπότε με τις νέες μειώσεις θα επικεντρώσουμε όλοι στα υπόλοιπα. Αν κάθε εξάμηνο σου κόβουν κι ένα κομμάτι από το μισθό δε θα σκίζεσαι σα μαλάκας να γυαλίσεις στον προϊστάμενο για να πάρεις αύξηση. Το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι το "ζήτησα αύξηση"
Από την άλλη με τις διαδοχικές πορείες είδα πολλούς φίλους, αν και γλίτωσα στο τσακ την πνευμονία την Τετάρτη στο Σύνταγμα. Πέρασα ακόμα καλύτερα όμως με την ομιλία του σαχλαμαρά για τον προϋπολογισμό. Αφού ξεκίνησε το σταντ απ με δηλώσεις του στιλ "κύριε τσίπρα είστε το παρελθόν" κορύφωσε την ερμηνεία του λέγοντας "μπαίνουμε στην ανάπτυξη", "βγαίνουμε στις αγορές", "μένουμε στην ευρώπη".
Ο ελληνικός λαός όμως δεν έχει χιούμορ και δε γέλασε παρά μόνο όταν αναφέρθηκε στον Λένιν. Η ειρωνεία είναι πως ο σαχλαμαράς μιλούσε σοβαρά και είχε και δίκιο! Το μυαλό του σαχλαμαρά μπορεί να συγκριθεί μόνο με του Λένιν. Είναι και τα δύο βαλσαμωμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου