Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

το πασώκ είναι ευρώ...

...αύριο δεν θα 'ναι εδώ!
Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια ρετρό επιστροφή των πολιτικών στην κοινωνία. Εκεί που είχαμε κάνει μαύρα μάτια να δούμε βουλευτή, τσούπ μια παρέα βολευτών στα μπαράκια, να και μια συνδιάσκεψη του πασώκ. Κι εδώ ζηλεύοντας την μπακντοργιάννη θέλω να καταγγείλω όσους επιτέθηκαν στους βολευτές στο μπαρ για έλλειψη γούστου, άλλα μπαρς δεν υπάρχουν στην αθήνα; Τέλος πάντων με το γιαούρτωμα και τις ψιλές σώσατε τα προσχήματα.
Το κύριο θέμα όμως είναι η συνδιάσκεψη που θα αποφασίσει τον τρόπο που θα αποφασιστεί ο νέος πρόεδρος του πασωκ όταν ο GAP αποφασίσει να φύγει. Ο GAP εκεί τους είπε πως δεν έχει πρόβλημα να φύγει αλλά δεν θα φύγει όχι γιατί είναι κολλημένος με την καρέκλα αλλά γιατί είναι κολλημένος με το γραφείο. Πάντως αν φύγει μπορεί να ξανάρθει αφού θα είναι ξανά υποψήφιος. Εκεί λοιπόν μιλήσανε όλα τα μεγάλα κεφάλια του σοσιαλισμού όπως ο ραGUCCI που επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη με τη θεία χάρη και η άννα ανθρακοπούλου που είπε πως οι στιγμές είναι ιστορικές και θα γραφούν με μεγάλα γράμματα σε φωτοτυπίες.
τελικά αποφασίσανε πως αν πάνε σε εκλογές αυτές θα πρέπει να είναι πριν τις εθνικές που δεν θα γίνουν ποτέ. Επίσης πως ο πρόεδρος θα πρέπει να εκλεγεί όχι από τα όργανα αλλά με συνοπτικές διαδικασίες από τη βάση του κόμματος που είναι ασφαλώς μικρότερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου