Σάββατο 1 Μαΐου 2010

1η Μάη: Δεν είναι αργία, είναι ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

Η φετινή πρωτομαγιά είναι σημαδιακή για τον ελληνικό λαό. Νέα εποχή, νέα έθιμα. Το Δ.Ν.Τ έχει αναλάβει και επίσημα την διακυβέρνηση αλλάζοντας την δομή της κοινωνίας και τις συνήθειές μας. Ας μην μεμψιμοιρούμε και ας ανοίξουμε την καρδιά μας στα καλά που μας φέρνει.

1. Ελληνική οικογένεια: Το μέλλον ρόδινο. Η οικονομική ύφεση θα κλείσει τα ζευγάρια σπίτι και ως εκ τούτου θα μειωθούν οι μοιχείες και τα διαζύγια ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η γονιμότητα του έθνους. Δε πας που δε πας για ψάρεμα...

2. Κοινωνικότητα: Οι έντονοι ρυθμοί μας είχαν αποξενώσει από συγγενείς και φίλους. Είχαμε κλειστεί στον εαυτό μας. Τώρα θα υπάρχει άπλετος χρόνος για κοινωνικές συναναστροφές και κυρίως διάθεση. Οι άνεργοι δεν πάσχουν από εργασιακό στρες. Θα αμπαλάρουμε την τοστιέρα του θείου Θανάση και θα του την επιστρέψουμε του αγίου Αθανασίου (με την ελπίδα να μην μας την ξαναγυρίσει) ποντάροντας και στη μαγειρική της θείας Θανάσαινας.

3. Οικολογία: τίποτα δε πάει χαμένο! Τα σκουπίδια της οικογένειας θα περιοριστούν σημαντικά ενώ και όταν πεταχθούν θα επανεξεταστούν από τους γείτονες. Η ανακύκλωση γίνεται υπόθεση προσωπική!
Επιπλέον η Αθήνα θα ανακηρυχθεί οικολογική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Λόγω της τιμής των καυσίμων δεν θα κυκλοφορούν αυτοκίνητα!

4. Καλοκοιρινές διακοπές για πάντα: Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου, ατελείωτες παραλίες, μεγάλο καλοκαίρι και πολύς ελεύθερος χρόνος. (Αν οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ, οι απολυμένοι γιορτάζουν συνέχεια). Τα νησιά θα ξαναποκτήσουν την παλιά γραφικότητά τους αφού οι πιο τολμηροι τουρίστες δεν θα ξεπερνούv λόγω κόστους την Χαλκίδα. Το Ζούμπερι θα γίνει παραλία γυμνιστών!

5. Ρατσισμός τέλος: Οι ξένοι θα μας παρατήσουν και θα γυρίσουν στις χώρες καταγωγής τους που είναι πλέον πιο ανεπτυγμένες από τη δικιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου