Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

LOST 4 ever

 
Άλλη μια εθνική επιτυχία!
Η αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων τηλεθεατών δεν τελειώνει! Η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε να συνεχιστεί η σειρά στη χώρα μας! Μάλιστα οι πρωτοτυπίες δεν σταματούν εδώ. Η νέα σειρά θα είναι πλεόν ριάλιτι με παίκτες όλους εμάς που θα μας καταπίνει ο μαύρος καπνός του ΔΝΤ. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το κύριο πρόσωπο θα είναι ο ΓΑΠ που στη σειρά θα ονομάζεται George Stok. Είναι ένας τύπος που θεωρούνταν πνευματικά ανίκανος για οτιδήποτε και μόλις βρέθηκε στην χώρα των Lost έγινε ξαφνικά ηγέτης ενός λαού με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν". Μετά από λίγο αρχίζουν τα παραφυσικά αλλά εντελώς πασοκικά φαινόμενα. Τα λεφτά lost και ο George Stok άρχισε να φερεται περίεργα και να μην θυμάται τί έλεγε πριν λίγους μήνες, σαν να είναι κάποιος άλλος. Άρχισε να κάνει παρέα με κάτι ζόρικους και υποχθόνιους τύπους τους ΔυΝαΤούς και μαζί να πίνουν το αίμα των ιθαγενών (όλων εμάς των κομπάρσων).
Το σενάριο προβλέπει επίσης έρημο νησί, ξεχασμένο από τον κόσμο. Ο ΓΑΠ (αγγλιστί GAP) υποσχέθηκε στην εταιρία παραγωγής IMF Disaster Productions ότι σε λιγα χρόνια η χώρα θα θυμίζει εγκαταλελειμένο παράδεισο (ως προς την εγκατάλειψη)
Στα ριάλιτι ωστόσο υπάρχουν αναπάντεχες εξελιξεις. Πολλοί εκτιμούν ότι οι κομπάρσοι θα εξεγερθούν εκεί που κανείς δεν το περιμένει και θα πετάξουν στην θάλασσα τους ΔυΝαΤούς, τους παραγωγούς και τους προαγωγούς. Αν συμβεί αυτό οι παραγωγοί θα φυγαδεύσουν τον  George Stok με κανό. Τέτοια φυσικά ταλέντα δε πρέπει να χάνονται!

1 σχόλιο: